Undrar ni över något?

Hör av er!

Knappen tar er till portalen för felanmälan. Vill ni hellre ringa in felanmälan så går detta bra att göra vardagar mellan 8:30 – 11:30 på nummer 031 – 440 845.

För akut felavhjälpning helgfri vardag mellan 08:00 – 16:00, ring 031 – 440 844.

För akut felavhjälpning under obekväm tid, i situationer som kan orsaka stor skada på fastigheten eller riskera människors säkerhet, ring Securitas på nummer 010-470 41 04.

Vid kontakt med förvaltare och jour via telefon, tänk på att kunna uppge förening, lägenhetsnummer, namn och kontaktuppgifter.

Utryckning som beror på handhavandefel, eller på annat sätt orsakats av bostadsrättsinnehavaren, kan komma att debiteras bostadrättsinnehavaren. Likaså om Securitas kontaktas och rycker ut akut för något som skulle ha väntat till nästkommande dag. Vid frågor, kontakta styrelsen.

Om du är mäklare som söker information så kan du ladda ner denna generella mäklarbild över föreningen. Där beskrivs också hur du får information om specifikt objekt.

Använd denna knapp för att skicka en fråga till styrelsen via mejl. Även för medlemmar som har frågor i allmännhet om boende, parkering, nycklar, odlingslåda, med mera.

Använd denna knapp för att skicka ett mejl till styrelsen om du har har frågor gällande avgiften och/eller fakturor.

Mejl som skickas till ekonomin går även till vår ekonomiska förvaltning, så var noga med att inkludera förening och lägenhetsnummer i din fråga, så att det är lätt att identifiera och återkoppla.


Om ni tycker det är lättare att skicka iväg en fråga direkt här från sidan, använd gärna formuläret.

Detta är främst för allmänna frågor. För frågor gällande ekonomi är det bäst att använda knappen ovan.

Notera att inga personuppgifter sparas via det här formuläret. Vi använder bara er email för att svara på er fråga.

För öppen diskussion med styrelsen, eller andra medlemmar, gå gärna med i föreningens Facebook-grupp!*

* Gäller endast medlemmar i föreningen